Volg een training
Trainingsaanbod

'Ik merk dat het me helpt bij spreken in (grote) vergaderingen en bij het presenteren voor de groep.' Esther ter Horst, afdelingshoofd.

BEGINNER
Spreken en spanning, twee dagen, 6-8 deelnemers
Heb je last van spanning als je spreekt in het openbaar? Slaap je de nacht voor je presentatie slecht? Dan is deze training wellicht iets voor jou! De meeste mensen vinden het in meer of mindere mate spannend om te spreken voor een groep. In deze training oefen je laagdrempelig het spreken in het openbaar.

Lees meer

INTERMEDIATE
Spreken in het openbaar, twee dagen, 6-8 deelnemers
Je hebt kennis van zaken, maar kom je ook goed tot je recht? Straal je uit, waar je voor staat? Spreek je heldere taal, of is je woordkeuze nog wel eens te ingewikkeld. Deze training helpt je om goed te spreken in het openbaar.

Je leert tot de kern te komen, waardoor je minder langdradig zult zijn en je uhís weet te beperken. Je oefent het pitchen en leert hoe je een speech kan voorbereiden. Je krijgt tools hoe je de aandacht van het publiek kan vasthouden, je oefent met storytelling, spreken vanuit je hart, Je leert over timing, stiltes, dynamiek, uitstraling en duidelijk spreken. Ook ga je het nut van een rustige ademhaling ondervinden. Dit ga je vooral leren, door het zelf veel te doen. Na deze training kun je het geleerde in ieder volgend gesprek toepassen.

Lees meer

ADVANCED
Jezelf presenteren, twee dagen, 6-8 deelnemers
Wat is er nodig om je comfortabel te voelen in een gesprek of tijdens het speechen? Hoe ga je om met spanning? Kan je contact maken met je gevoel? Maak je contact met je publiek? Heb je de tweedaagse training 'Spreken in het openbaar' afgerond, dan is deze training een goed vervolg.

In deze training staan je stem, adem en het ontspannen spreken centraal. We kijken hoe je jezelf presenteert voor een groep en hoe we dit kunnen verbeteren. Ook leer je tools voor gesprekken in het algemeen. In deze training leer je steunpunten om je zeker te voelen tijdens een gesprek of speech en gaan we op zoek naar authenticiteit.

Lees meer

Terugkomdag
Een dag om alle vaardigheden weer op te frissen. Data in overleg. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden

'In een zeer aangename sfeer heb ik les gehad. Ik heb mezelf ook weer beter leren kennen en bepaalde grenzen verlegt.' Luutzen Pen, leerkracht.

Algemene voorwaarden Privacy Blog Reviews