Volg een training
Trainingsaanbod

'Ik merk dat het me helpt bij spreken in (grote) vergaderingen en bij het presenteren voor de groep.' Esther ter Horst, afdelingshoofd

BEGINNER
Presenteren zonder angst, twee dagdelen, 6-8 personen
Heb je last van spanning als je spreekt in het openbaar? Slaap je de nacht voor je presentatie slecht? Dan is deze training wellicht iets voor jou! De meeste mensen vinden het in meer of mindere mate spannend om te spreken voor een groep. In deze training oefen je laagdrempelig het spreken in het openbaar.

Lees meer

INTERMEDIATE
Spreken in het openbaar 1, twee dagdelen, 6-8 personen
Je hebt kennis van zaken, maar kom je ook goed tot je recht? Straal je uit, waar je voor staat? Spreek je heldere taal, of is je woordkeuze nog wel eens te ingewikkeld. Deze training helpt je om goed te spreken in het openbaar.

Je leert tot de kern te komen, waardoor je minder langdradig zult zijn en je uh’s weet te beperken. Je oefent het pitchen en leert hoe je een speech kan voorbereiden. Je krijgt tools hoe je de aandacht van het publiek kan vasthouden, je oefent met storytelling, spreken vanuit je hart, Je leert over timing, stiltes, dynamiek, uitstraling en duidelijk spreken. Ook ga je het nut van een rustige ademhaling ondervinden. Dit ga je vooral leren, door het zelf veel te doen. Na deze training kun je het geleerde in ieder volgend gesprek toepassen.

Lees meer

Jezelf presenteren 1, twee dagdelen, 6-8 personen
Wat is er nodig om je comfortabel te voelen in een gesprek of tijdens het speechen? Hoe ga je om met spanning? Kan je contact maken met je gevoel? Maak je contact met je publiek?

In deze training staan je stem, adem en het ontspannen spreken centraal. We kijken hoe je jezelf presenteert voor een groep en hoe we dit kunnen verbeteren. Ook leer je tools voor gesprekken in het algemeen. In deze training leer je steunpunten om je zeker te voelen tijdens een gesprek of speech en gaan we op zoek naar authenticiteit.

Lees meer

ADVANCED
Spreken in het openbaar 2, drie dagdelen, 4 personen
‘Je spreekt een groep mensen toe en je voelt dat je helemaal jezelf kan zijn. Rustig vertel je waar het volgens jou nou eigenlijk écht om gaat. Je kijkt verschillende mensen in de ogen. Je ziet dat ze geraakt zijn. Je adem is rustig, je stem is duidelijk. Je voelt je goed.’ Hoe fijn is het als je je zó voelt, tijdens het spreken!

Deze training is een vervolg op Spreken in het openbaar 1. Omdat we werken in kleine groepjes (maximaal 4 personen) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Lees meer

Jezelf presenteren 2, drie dagdelen, 4 personen
Om contact te maken met je publiek of gesprekspartner, heb je verbinding nodig. Dit kan alleen als je verbinding kan maken met jezelf. In hoeverre sta je in verbinding met jezelf? Durf je de ruimte en de tijd te nemen om jezelf neer te zetten?

Wanneer ‘Jezelf presenteren 1’ je veel gebracht heeft, kun je kiezen voor deze vervolgtraining. In deze training werken in kleine groepjes (maximaal 4 personen), waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Lees meer

'In een zeer aangename sfeer heb ik les gehad. Ik heb mezelf ook weer beter leren kennen en bepaalde grenzen verlegt.' Luutzen Pen, leerkracht.

Algemene voorwaarden Privacy Blog Reviews