Volg een training
Incompany
De trainingen uit het trainingsaanbod kan ook op jullie locatie geven worden. Deze trainingen zijn voor kleinere groepen tot 8 personen. Je kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

Voor grote groepen biedt Spreken & Speechen ook workshops en trainingen aan. Ik kom graag naar uw bedrijf of conferentiecentrum!

' Ik sta in mijn werk regelmatig voor grotere groepen. De lessen hebben me geholpen bij het ontwikkelen van het zelfvertrouwen dat daarvoor nodig is. Een prachtige manier om je ‘eigenheid' te ontdekken.' Hans-Peter Evers, transitiemanager op directieniveau

Workshop: Spreken in het openbaar
Eén dagdeel, grote groep
Ik kom graag bij jullie op locatie een workshop geven. Afhankelijk van de vraag kunnen we: spreken in het openbaar, pitchen, mogelijkheden van stemgebruik ontdekken, storytelling en spreken met impact. Iedereen gaat actief aan de slag.
Investering
€899,- excl. 21% btw
Aanvraag
Mail: info@sprekenenspeechen.nl / tel. 0334337286
Training: Spreken in het openbaar
twee dagdelen, grote groep
Ik kom graag bij jullie op locatie deze training geven. Afhankelijk van de vraag kunnen we: spreken in het openbaar, pitchen, storytelling, mogelijkheden van stemgebruik ontdekken, spreken met impact en nieuwe steunpunten leren om met spreekangst en spanning om te gaan. Iedereen gaat actief aan de slag.
Investering
€1450,- excl 21 btw
Aanvraag
Mail: info@sprekenenspeechen.nl / Tel. 0334337286