Volg een training
Spreken in het openbaar 2
Training van drie dagdelen, 4 personen
‘Je spreekt een groep mensen toe en je voelt dat je helemaal jezelf kan zijn. Rustig vertel je waar het volgens jou nou eigenlijk écht om gaat. Je kijkt verschillende mensen in de ogen. Je ziet dat ze geraakt zijn. Je adem is rustig, je stem is duidelijk. Je voelt je goed.’ Hoe fijn is het als je je zó voelt, tijdens het spreken!

Deze training is een vervolg op Spreken in het openbaar 1. Omdat we werken in kleine groepjes (maximaal 4 personen) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

We gaan veel spreken voor elkaar en ingesleten patronen aanpakken. We gaan de diepte in. We kijken naar de spreker als geheel en gaan in op details.

De onderwerpen die aan bod komen zijn: Spreken in het openbaar, pitchen, speechen, storytelling, timing, verbinding maken, duidelijk spreken, uitstraling, ademhaling, ruimte innemen, spreken met impact en aandacht van het publiek vasthouden.

We filmen en kijken terug. Om 9.00 uur is de inloop en we starten het programma om 9.30 uur. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Wil jij spreken als een professional? Meld je dan aan.

Wanneer
23, 26 en 30 september van 9.00-13.00 uur
Investering
€639,- excl. 21% btw inclusief lunch, koffie, thee, appels en lekkers.
Aanmelden
Mail: info@sprekenenspeechen.nl / tel. 0334337286
Locatie
Spreken & Speechen, Beemster 22, 3825 KC, Amersfoort (Vathorst)

Algemene voorwaarden Privacy Blog Reviews