spreken met impact
Coaching
10 Privélessen, ongeveer 1 uur per sessie
Zou je meer rust in lijf willen? Veel mensen ademen hoog en gespannen. Een rustige buikademhaling helpt je om te ontspannen. Je kan beter contact maken met je gevoel en je uitstraling is rustiger. In deze lessenreeks leer je deze buikademhaling toe te passen in je dagelijks leven en in te zetten bij een spannend gesprek, of het spreken in het openbaar.
We gaan kijken hoe je omgaat met spanning en angst. Er is ruimte om in alle rust te leren en te voelen. We filmen en kijken terug. Je krijgt huiswerkopdrachten mee. Op het werk en thuis kan je het geleerde direct oefenen en toepassen.

Naast ademhaling werken we aan:

• Je stem effectief gebruiken. Spreken met een aangenaam geluid. Spreken op een manier die klopt bij de boodschap.
• Tijdens het spreken dicht bij jezelf blijven, in contact met je lijf en gevoel en niet alleen maar spreken vanuit ratio.
• Je geloofwaardig presenteren en mensen raken met je verhaal.
• Je zeker voelen bij het presenteren, vergaderen en andere gesprekken.
• Ontspannen en loskomen van stress.

Hoe
We gaan kijken wat er nodig is om comfortabel te spreken. We gaan spreken, pitchen, verhalen vertellen en werken met allerlei teksten. Hoe kom je over en is het verstaanbaar? We filmen en kijken terug. We doen ademhalingsoefeningen, klank- en articulatieoefeningen, meditatie, visualisaties, observaties en praktijk oefeningen voor het werk.

Voor wie
Sprekers, managers, advocaten, bestuurders, leidinggevenden, woordvoerders, verkopers en dienstverleners. Het is voor iedereen die wil werken aan het spreken, presenteren, persoonlijke ontwikkeling en meer in contact wil komen met gevoel en lijf.

Mijn achtergrond in het kort
Ik heb veel geleerd van alle leerlingen die ik zangles heb gegeven. Ik ben gewend te kijken en te luisteren naar stem, houding en adem. Ik heb de opleiding jazz zang gedaan aan het conservatorium.
Ik heb me verdiept in energie, omgaan met gevoel, angsten, bewustwording wat contact met mensen met me doet. Dit heb ik ontwikkeld in de opleiding 'Mens en intuïtie'.
Ik speech om de week bij Toastmasters International en heb opgetreden als zangeres.
Overige opleidingen en ervaringen zijn te lezen op Gevolgde opleidingen en ervaring.

Procedure
Het oriënterend gesprek is telefonisch. Hierbij worden de wensen van de cliënt en wederzijdse verwachtingen besproken. Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste sessie.
Investering
€800,- excl. 21% btw
Aanmelden
Mail: info@sprekenenspeechen.nl / tel. 0334337286
Locatie
Spreken & Speechen, Beemster 22, 3825 KC, Amersfoort (Vathorst)

Algemene voorwaarden Privacy Blog Reviews