Volg een training
Jezelf presenteren 2
Training van drie dagdelen, 4 personen
Om contact te maken met je publiek of gesprekspartner, heb je verbinding nodig. Dit kan alleen als je verbinding kan maken met jezelf. In hoeverre sta je in verbinding met jezelf? Durf je de ruimte en de tijd te nemen om jezelf neer te zetten?

Wanneer ‘Jezelf presenteren 1’ je veel gebracht heeft, kun je kiezen voor deze vervolgtraining. In deze training werken in kleine groepjes (maximaal 4 personen), waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

We gaan aan de slag met de thema’s comfortabel voelen tijdens het spreken, ruimte innemen, adem, stem, klank maken en je laten horen, houding, uitstraling, ontspannen spreken en authenticiteit.

Kan je contact maken met je gevoel? Maak je contact met je publiek? Hoe is je stemgebruik? Ben je verstaanbaar? Wat gebeurd er met jou als je spreekt? Wat zegt je houding? Ondervind de winst van goed ademhalen.

In drie dagdelen kunnen we de diepte in gaan. We maken filmpjes om je eigen presentatie terug te kijken. Ervaren, voelen en doen! Om 9.00 uur is de inloop en we starten het programma om 9.30 uur. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Wanneer
7, 10 en 14 oktober 2019 van 9.00-13.00 uur
Investering
€639,- excl. 21% btw inclusief lunch, koffie, thee en lekkers.
Aanmelden
Mail: info@sprekenenspeechen / tel. 0334337286
Locatie
Spreken & Speechen, Beemster 22, 3825 KC, Amersfoort (Vathorst)

Algemene voorwaarden Privacy Blog Reviews